Title Image

Coaching

Helhedsorienteret coaching

Hos Laser Medical Pro behandler vi ikke kun fysiske skader, symptomer, skavanker og smerter, men også negative vaner og mønstre, der har ført til misbrug, afhængighed, stress og anden usund adfærd.

 

Det, der former dig til den, du er, består af hverdagens bevægelser, næring, psykiske påvirkninger og reaktioner samt tanker og (u)vaner.

 

Alt dette forankres i kroppen, og ønsker du at rette op på noget, kan det sjældent gøres gennem en ensidig behandling – der skal tænkes i helheder og menneskelighed.

Coaching, der giver retning og overskud

Gennem målrettet coaching giver vi dig overblik, fokus og energi til at skifte usunde vaner ud med sunde.

 

Vi hjælper med planlægning, struktur (dagbog) og motivation.

På den måde får vi i samarbejde styr på dig selv og transformerer din tilværelse, hvilket gør det nemmere at leve et bedre liv.

 

Hos os får du en holistisk behandling af præcis de problemer, du har.

Vi ser på dig som et helt menneske af kød, blod og sind og sammensætter et behandlingsforløb med en unik balance mellem det kropslige og det mentale.

Faseopdelte coachingforløb

I langt de fleste tilfælde anbefaler vi et forløb med 5-8 konsultationer med en fase/modul-opdeling, så processen er nemmere at overskue – selv for svækkede og mindre ressourcestærke klienter.

 

Coaching kan vælges som et individuelt behandlingsforløb, men vores erfaring er, at du får et langt bedre udbytte gennem en kombinationsbehandling bestående af coaching og individuelt tilpassede fysiske behandlinger.

 

Det kan fx være i kombination med kropsterapi, laserterapi, magnetterapi, akupunktur, målrettet træning, vejledning i kost, vitaminer og tilskud.

Coaching, der afhjælper stress

Gennem coaching hos os bliver du også bedre i stand til at undgå eller afhjælpe stress – potentielt i kombination med fysiske behandlinger.

 

Vi ved, at de fleste former for stress opstår på baggrund af fysiske påvirkninger (fx smerter eller manglende søvn), psykiske påvirkninger (fx lavt selvværd, økonomiske problemer eller mobning) eller kemiske påvirkninger (fx forkert kost eller stærk medicinering).

 

Coaching foregår altid som et forløb med flere sessioner, for kun derved sikrer vi fyldestgørende afklaring og afstemning, ro og tryghed, målsætninger og hensigt, ønsker og grænser.

Synergi mellem coaching og kropsterapi

I nogle tilfælde tilføjer vi coaching til et igangværende fysisk behandlingsforløb, hvis vi vurderer, at det vil give dig et øget udbytte af behandlingen.

 

Omvendt supplerer vi ofte et coachingforløb med udvalgte kropsterapi-behandlinger, da en krop i bedre balance er nødvendig for, at vi kan fungere optimalt på det psykiske plan.

 

Med andre ord; individuelle synergier er årsagen til, at coaching og kropsterapi fungerer så fantastisk sammen.

 

Et målrettet mentalt fokus øger udbyttet af en fysisk behandling og vice versa.

Bestil tid til behandling

Ring på 42 67 10 57 eller udfyld skemaet herunder, og vi kommer hurtigt retur til dig 🙂

    [subject* last-name placeholder "Emne*"]