Title Image

Om os

laser medical pro hvad koster en behandling

Fokus på individuelle behandlinger

På et stærkt fundament af 20 års specialisering i laserterapi, laserbehandling, akupunktur og kropsterapi, udfører vi effektive, holistiske og medicinfri behandlinger, der skaber balance i både krop og sind.

 

Og med supplerende rådgivning om kost, livsstil og træning, sikrer vi en healende synergi og en blivende effekt af dine behandlinger, så du oplever markant bedre livskvalitet og overskud i hverdagen.

 

Hos os får du derfor nogle af landets bedste individuelt sammensatte specialbehandlinger, der hjælper dig af med smerte, ar eller fysiske uvaner.

Behandlinger, der booster kroppens egen heling

Vi har valgt at fokusere på netop medicinfri behandlinger, da den menneskelige krop er stærk nok til at helbrede sig selv, men at det kræver både de rette omstændigheder, nye vaner, rigtig ernæring og ikke mindst terapi og behandlinger, der healer i sig selv, men også støtter kroppen i sin egen healingsproces.

 

På den måde bliver kroppen helt rask, hurtigere.

Referencer og transformationer (1)

Efter tre måneder med ondt i ryggen pga. to diskusprolapser, prøvede jeg via en anbefaling Laser Medical Pro.

Jeg var noget skeptisk, men blev meget positivt overrasket. Indehaveren René tog imod med empati og en interesse i mit helbred jeg i den grad havde savnet i det offentlige system.

Efter blot to behandlinger kunne jeg mærke lidt bedring, og nu her efter tre uger mærker jeg stort set ikke noget i ryggen mere. Som en sidegevinst fik René også rettet op på min nakke, og sendt mig i en sundere retning generelt.

– Peter Ø.

Referencer og transformationer (2)

På grund af fibromyalgi har jeg smerter i det meste af kroppen, og derfor var jeg meget spændt på, om René kunne hjælpe mig. Det var ahn overbevist om at han kunne.

René tilrettelagde et forløb til mig med intensiv helkropslig behandling i to måneder, hvor jeg følte det gik op og ned. Men efter otte gange kunne jeg tydeig mærke forandring. Siden da vender jeg tilbage med sekt til otte ugers mellemrum for at vedligeholde resultatet.

Jeg er glad for at jeg lyttede til René og holdt ud, for jeg har fået det SÅ meget bedre. I dag er smerteniveauet på et absolut minimum og medicin er reduceret til en tredjedel.

– Gitte F.

laser medical pro om os

Alt det med småt

Laser Medical Pro

℅ Laserbehandleren

Englandsvej 388

2770 Kastrup

Danmark

T: 42 67 10 57

E: lasermedicalpro@gmail.com

CVR: 21732982

Bank: reg. 0525 konto 0000659140

MobilePay 982386

Vi støtter kræftramte familier i Danmark

.

Bestil tid til behandling

Ring på 42 67 10 57 eller udfyld skemaet herunder, og vi kommer hurtigt retur til dig 🙂

    [subject* last-name placeholder "Emne*"]