Title Image

Dermapen 4 hudterapi

laser medical pro priser

Hudterapi med Dermapen 4

Med Dermapen 4 har vi et fantastisk værktøj til effektiv og skånsom behandling af acne, ar fra sår og andre skader, rynker, solskadet hud, pigmentforandringer, strækmærker og meget andet.

Princippet i behandlingsformen kaldes for “microneedling” og er den bedste balance mellem kort behandlingstid, minimale skader på huden og imponerende resultater.

Hvad er micro-needling

I denne video forklares det hvad micro-needling behandlingen er, og hvordan den er bedre og mere skånsom end lignende behandlinger.

Hvordan foregår en behandling?

Princippet i micro-needling (Dermapen®) er en maskine med et elektrisk stempel, der med fine nåle penetrerer huden lodret i en forudindstillet dybde og danner mere end 1.000 tætstillede huller i huden per sekund. Herved stimuleres hudens fibroblaster naturligt til at producere nyt bindevæv. 

Fra hvert af de mange tusinde små huller produceres nyt, naturligt bindevæv som led af en kontrolleret helingsproces. Dette reducerer effektivt ar og ujævnheder, samt udglatter linjer og rynker. Da et tyndt lag af overhuden fjernes i behandlingen, dannes ny, frisk overhud uden skader

Hvor hurtigt ses effekten?

Effekten på ujævnheder, porer og pigmentpletter ses typisk i løbet af få uger, mens effekten på rynker og dybere ar ses over måneder, hvor det ofte er en fordel at gentage behandlingen.

 

Efter behandling er huden let rød og skællende i et par dage, men inden for en lille uges tid ser huden igen helt normal ud.

Micro-needling (Dermapen 4) kan anvendes på alle hudtyper og hele året uden risiko for pigmentforandringer, og risikoen for infektion er minimal.

Bestil tid til behandling

Ring på 42 67 10 57 eller udfyld skemaet herunder, og vi kommer hurtigt retur til dig 🙂

    [subject* last-name placeholder "Emne*"]