Title Image

Andre behandlinger

Kropsterapi

Gennem alle de år vi har behandlet forskellige former for smerter, skævheder, slid og meget andet, har vi set synergien mellem den smertefri og effektive laserterapi, og den mere konventionelle kropsterapi i form af massage, akupressur og lignende.

Netop derfor inkorporerer vi meget ofte kropsterapi i vores laserterapi, og ser på den måde fantastiske resultater.

Vi udfører også behandlinger, der udelukkende inkluderer kropsterapi, men det afhænger 100% af din situation, dine ønsker og dine behov.

Akupunktur

Når kineserne med succes har brugt en behandlingsform i mere end 4000 år, er der noget om snakken.

 

Det er blot en af grundene til at vi også anvender akupunktur i vores behandlinger, for vi er blæst bagover af effekten – både som selvstændig behandling, og i kombination med laserterapi eller andre behandlingsformer.

NYHED: Magnetterapi

Vi tilbyder nu også magnetterapi som supplement til vores andre behandlinger.

Vores nye Fisiofield Maxi-udstyr er verdens kraftigste, sikreste og mest effektive til behandling af en lang række lidelser, især gigt, osteoporose, inflammation og meget andet.

Hudterapi, Dermapen 4

Med Dermapen 4 har vi et fantastisk værktøj til behandling af acne, rynker, solskadet hud, pigmentforandringer, strækmærker og meget andet.

 

Princippet i behandlingsformen kaldes for “microneedling” og er den bedste balance mellem kort behandlingstid, minimale skader på huden og imponerende resultater.

Laserbehandling

Baseret på vores lange erfaring med laserterapi, supplerede vi i 2021 med laserbehandlinger. Den store forskel på laserterapi og laserbehandling er, at terapien virker inde i kroppens væv, muskler og led, hvor laserbehandlingen er til kroppens overflade, huden.

 

Hos os bruger vi primært laserbehandling til fjernelse af ar efter operationer eller skader, samt rynke-reduktion og opstramning + acne og hårbehandling.

Cremer, vitaminer og andre produkter

Med et udgangspunkt i vurderingen af din specifikke situation, og udførelse af dertil passende behandlinger samt rådgivning omkring hvad du kan gøre selv i helingsprocessen, er der skabt et solidt fundament for kropslig balance.

 

Men prikken over i’et kan være fx det rette kosttilskud, lækre og virksomme cremer, terapeutiske duftlys og meget andet. Disse elementer er med til skabe velvære og livskvalitet, og det har en mærkbar positiv effekt på os mennesker – især når vi går igennem en helingsproces, hvor der ofte skal omlægges vaner og andre svære ting.

– Vitaminer, mineraler

– Cremer

– Terapi-lys

– Hovedpuder

– Læskedrikke

Kost, trænings og livsstils-vejledning

Enhver behandling hos os giver dig sikkerhed for et mærkbart udbytte, men hvis du ønsker det optimale udbytte, kræver det også en indsats fra dig selv.

 

For nogle årsager til skavanker kender vi, fx sportsskader, fald og andre uheld, mens andre kan være baseret på fysiske uvaner, usund livsstil, forkert ernæring og meget andet. For at du helt kan slippe for tilbagefald, skal disse årsager minimeres eller fjernes, og her kan vi hjælpe.

 

Gennem vores dybe indsigt i kroppens anatomi, giver vi dig værdifuld rådgivning indenfor kost, ernæring, træning, øvelser, kropsholdning og i nogle tilfælde også behandlinger eller diagnoseformer, der ligger uden for vores egne specialefelter.

 

Det sikrer at du får en 360 graders afklaring, og ikke mindst behandlinger, værktøjer såvel som viden til at blive hel igen.

Bestil tid til behandling

Ring på 42 67 10 57 eller udfyld skemaet herunder, og vi kommer hurtigt retur til dig 🙂

    [subject* last-name placeholder "Emne*"]