Title Image

Laserterapi

laserterapi illustration hvordan virker det

Aktiv igen, hurtigt

Laserterapi er smertedæmpende behandling, som reducerer inflammation og ødemer hurtigere end kroppens egen restitutionstid.

Er fri for bivirkninger og en smertefri behandlingsform.

 

Laserterapi styrker immunforsvaret, optimerer cellefunktioner i det skadede område og støtter hermed kroppens evne til hurtigere at hele ved skader.

 

Det er lyset fra laseren, som stimulerer blodcirkulationen og dæmper inflammation. Kroppens celler omkring skaden, der allerede er i gang med en reparationsproces, får via laserens lys tilført energi, som styrker og accelerer kroppens naturlige reparation- og helingsproces.

Laserterapi, kort og godt

Laserterapi virker:
– Anti-inflammatorisk og betændelseshæmmende
– Smertelindrende
– Mindsker ødemer og heler sår

Behandlingen er:
– En smertefri behandlingsform
– Uden bivirkninger
– Skaber hurtigere resultater

laser medical pro hvad koster en behandling

Laserterapi er alsidig

Laserterapi er effektiv behandling af følgende skader og sygdomme:
– Diskusprolaps
– Springerknæ
– Golfalbue
– Fibersprængning
– Iskiassmerter
– Knæsmerter
– Migræne
– Musearm
– Nakkesmerter
– Rygsmerter
– Skuldersmerter
– Tennisalbue

High-power laserterapi

Vi bruger ASA Laser’s patenterede klasse 4 medicinske lasere, som er bygget på den unikke Multiwave Locked System MLS® teknologi og er resultatet af ASAs mangeårig, innovative videnskabelige forskning.

De har flyttet grænserne for traditionel laserterapi, og fordelene ved lav og høj effekt er optimeret gennem den patenterede MLS®-kvalitetsimpuls. Med andre ord, high power, klasse 4 laserterapi, som sikrer høj behandlingseffekt, uden at overophede eller skade klientens væv.

MLS®-impulsen er baseret på to kombinerede og synkroniserede emissioner: Bølgelængde 905 nm med en pulserende emission og bølgelængde 808 nm med en kontinuerlig emission.

MLS®-impulsen sammenholdt med ASA’ innovative laserlinse skabes en ensartet, sikker og effektiv high intensive laserterapi med peak power op til 3 x 75 Watt.

laserterapi asa laser maskine M8 smertebehandling

Laserterapi er meget præcis

ASA’s MLS® Laserterapi produkter leveres med pre-definerede behandlingsprogrammer, der er baseret på mangeårig forskning og kliniske videnskabelige resultater. Sygdomme og skader samt behandlingsprogrammer er beskrevet på dansk.

Behandleren guides hele vejen igennem behandlingen; hvor skal laseren placeres, hvor meget energi skal tilføres og hvor lang tid skal klienten behandles med laserterapi.

Det giver sikkerhed og tryghed for alle, og er tidsbesparende ASA’ high power klasse 4 lasere, er nemlig de første og eneste lasere på det danske marked, baseret på den nyeste teknologi inden for medicinsk laser, som er stationære ”2-i-1” lasere og lasere med robotfunktionalitet.

Sikkerhed

Sikkerhed: ASA’ klasse 4 lasere, er high power lasere, der sender høj energi ind i vævet. Den patenteret MLS® teknologi og laserlinsen sikrer, at hudvævet ikke overophedes og der ikke kan ske varmeskader af vævet.

 

Tryghed: Med ASA’ high power, klasse 4 lasere kan behandleren holde laseren stille på klientens hud uden at overophede hudvævet. Det skaber tryghed og sikkerhed for både behandler og klienten.


Videnskabeligt evidens: Behandlingsprogrammerne, som er integreret i ASA’s klasse 4 lasere, er baseret på mange års forskning og videnskabeligt evidens, sikrer, at behandleren altid giver den korrekte dosis laserlys afmålt efter klienten, skadens art og smerteniveau.

laserterapi velvære udbytte

Effektivitet

Hurtigere skadefri: ASA’ MLS® klasse 4 lasere, er baseret på en innovativ, effektiv teknologi, som sikrer at laserens high power intensitet udnyttes fuldt ud. Det betyder, at klienten allerede efter de første behandlinger, mærker en forbedring af skaden og hurtigere bliver skadefri.

Ensartet behandling: ASA’ MLS® teknologi kombineret med laserens innovative linse sikrer, at laserlyset behandler hele det skadede område og med en ensartet energi. Det giver en fuldt ud ensartet og effektiv behandling af det skadede område.

Kortere behandlingstid: Med ASA’ MLS® teknologi kombineret med ’2 i 1’ stationære laser eller robotlaseren, kan behandleren behandle en klient med flere skader på samme tid. Klienten får mulighed for at komme i gang med hverdagen, sport eller i arbejde tidligere end normalt.

Bestil tid til behandling

Ring på 42 67 10 57 eller udfyld skemaet herunder, og vi kommer hurtigt retur til dig 🙂

    [subject* last-name placeholder "Emne*"]